Logo s Janssen

Over ons

Jasper Janssen (1964) is geboren en getogen in Tilburg. Al sinds zijn 18e geeft Jasper rijlessen. Eerst in het bedrijf dat door zijn vader is opgericht in 1967, later begon hij voor zichzelf. Deze jarenlange (meer dan 30 jaar inmiddels) ervaring zorgt voor kwaliteit en betrouwbaarheid; Dit is waar een klein bedrijf groot in kan zijn! Het slagingspercentage ligt daarom al jaren hoog boven het gemiddelde.

De sterkste kant van de rijschool is dat Jasper individueel en sociaal kan werken met zijn leerlingen. Veilig leren autorijden, dat doe je niet alleen, dat is een wisselwerking tussen de leerling en de instructeur.

Door de individuele aanpak en passie staat deze rijschool voor een gedegen rijopleiding op maat, met verschillende variaties in lessen, tijden en mogelijkheden. Toegespitst op de leerling en goede examen begeleiding.

Omdat autorijden vooral ook leuk is, gebruikt Rijschool Jasper Janssen als lesauto een prachtige, luxe Volvo XC60. Een degelijke, moderne en prettige auto waarin u zich King of the Road voelt!
Rijschool Jasper Janssen verzorgt rijlessen en theorielessen voor auto in de regio Tilburg.